Om du är boende i Stockholm så har du säkerligen hängt med i debatten om säkerhet inom bergsprängning. Jag tycker att det har gått till en enorm överdrift. Vi pratar om en bristande säkerhet på arbetsplatserna och att lekande barn och söta hundar kan skadas. Men söta hundar och lekande barn ska ju inte vara inne på arbetsplatserna? Det är ju väldig tydligt då vi redan idag har uppsatta stängsel runt våra arbetsplatser. Det har vi för att inte vi ska bli av med värdefulla maskiner och verktyg från våra arbetsplatser.

Stölder från arbetsplatser i Stockholm

För vi vet alla att stölder från arbetsplatser är en av dem stora problemen inom bergsprängning. Speciellt i Stockholm där antalet rån och stölder per capita är högst i hela Sverige. Men det betyder inte att byggföretagen inom bergsprängning inte gör något åt det. Ungefär samtliga firmor i Stockholm har kameror och höga stängsel runt sina arbetsplatser för att skydda sig mot tjuvar.

Jag har till och med hört att en av dem större drakarna i Stockholm (som sitter på en hel del kulor) har anställda vakter med vakthundar. Jag tänker inte säga vilken av firmorna det är som har så värdefulla verktyg att de årligen har utgifter på hundratals tusen kronor för att skydda dem.

Bra företag i Stockholm inom bergsprängning

Denna firma har en lång erfarenhet av att erbjuda en säker bergsprängning i Stockholm. De har gjort et sedan långt innan det blev en grej att göra det. Lite som hur det sett ut för mig under min tid som vegetarian i yngre ålder. Och jag har lika mycket rätt att rida på den vågen idag som denna bergsprängare har.

Om du behöver en bergsprängare i Stockholm idag så bör du följa min rekommendation och kontakta denna firma. De har sin bas i norra Stockholm men utför arbeten över hela huvudstaden. De svarar snabbt på både telefon och mejl och brukar vara nåbara både dag som natt.

De lämnar även alltid en kostnadsfri offert på sina platsbesök.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *