Att bygga hus i Stockholm är en upplevelse som inte är gratis utan det kostar i pengar, blod och svett. Därför är det väldigt viktigt att du har gjort klart för dig själv att det här verkligen är någonting du vill göra. I min värld är det allt för många som tar irrationella beslut. Jag anser därför att det är bättre att ta tre hela steg tillbaka och verkligen tänker över om att bygga hus är det du verkligen vill göra. För det kräver absurt mycket tid, ork och framförallt fokus!

Arbeta med att bygga hus

Om du verkligen anser att bygga hus är ditt rätta kall så behöver du inte bara bygga ett till dig själv. För att resan sen ska vara över. Nej! Du kan ju även göra ett karriärbyte från den tråkiga redovisningsbyrån till att bygga hus på en minst lika flådig byggfirma i Stockholm!

Men gud vad mycket roligare det är! Det finns ingenting i min värld som är roligare än att lägga den sista tegelstenen i skorstenen för att senare beskåda sitt mästerverk. Jag anser att bygga hus är den äldsta och mest autentiska konstformen som finns! Släng Mona lisa, skriet och Kvinnan i guld i Rhen floden och låt dem sjunka till botten där de hör hemma.

Detta är mänsklighetens sanna konstform – förmågan att kunna bygga ett hem fyllt med känslor och personlighet!

Konst i Stockholm

Stockholm är en stad fylld med konstformer i alla olika skepnader. Vi har en dramatisk scen som är i världsklass, flertalet otroliga museum och framför allt en stad fylld med fasader som du inte finner någon annanstans i hela världen. Och om det inte är tillräckligt för sig så har vi en fotboll-scen som lindar in hela staden med intensitet.

Fotbollen i Stockholm är någonting som du inte hittar i andra städer i Norden. Den är så djupt rotad i vår kultur och var man och kvinna kommer någon gång i livet framför till vägskälet där fyra gator möts. Tre alternativ, men bara en leder till guld. Vilken väljer du?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *