Carpet fitter i Salford

Befinner du dig i Salford och är på jakt efter en carpet fitter? Då har du kommit helt rätt. Söker du efter ett seriöst och professionellt företag som erbjuder dig full service garanti gällande samtliga projekt är Shiraz Khan rätt för dig. Detta är företaget, som med ett glatt leende och en positiv attityd, omfamnar och åtar sig samtliga projekt. Är du på jakt efter en mattmontör som har de rätta kunskaperna tack vare utbildningen ska du välja att vända dig hit.

Din carpet fitter i Salford

Detta är företaget för dig som erbjuder dig lösningar som jobb av högsta kvalitet till mycket bra priser. Investera i din bostad, ditt garage eller kontor med installation och läggning av nya mattor anpassade för samtliga utrymmen. Detta är din banbrytande carpet fitter Salford som tar sig an samtliga projekt. Med personal som har mer än tio års erfarenhet får du här komma i kontakt med professionella mattmontörer som gladeligen erbjuder dig sina tjänster. Oavsett vilken yta du önskar ge kärlek åt ser Shiraz Khan till att du får ta del av ett mycket gott och välutfört arbete.

Allt inom mattor

Shiraz Khan är företaget som hjälper dig att rusta upp och skapar pricken över i:et i ditt hem eller kontoret. Här får du hjälp att finna rätt matta som passar dig och det utrymme som du önskar att få en matta installerad, samt att du i samråd med en expert finner rätt färg. Shiraz Khan arbetar med installation av mattor och du som har en trappa kan här få hjälp med att skapa och installera en matta anpassad för dig och din trappa. Bortom detta kan du här också få hjälp med att reparera en redan befintlig matta sam tvättning av dessa. Shiraz Khan är det professionella företag som ger dig den hjälp som du är i behov utav.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *