Det är inte många som tänker på det men en ekonomisk förvaltning är viktig för plånboken. Dels för att du då kan lägga ditt fokus på rätt saker, som exempelvis ditt jobb som genererar lön. Dels även för att redovisningsfirman som sköter er ekonomisk förvaltning kan sätta upp en budget kostnadsfritt. Och om ni har en budget att arbeta efter så blir det betydligt mycket enklare för er att sköta er ekonomi. Och om bostadsrättsföreningens eller företagets budget hålls så slipper era avgifter öka eller löner att minska. Då kan ni personligen få ut mer smulor ur den stora kakan med ekonomisk förvaltning! Låter inte det hur underbart som helst?

Kostnaden för ekonomisk förvaltning

Priset å ekonomisk förvaltning är inte så avsevärt högt. Visst kostar det men det är en nästintill automatiserad redovisningstjänst vilket betyder att varje enskild kund inte tar upp mycket tid. Och ju mer kunder en firma kan ha desto lägre blir kostnaderna de erbjuder. Det är åtminstone vad som har hänt inom redovisning och inom ekonomisk förvaltning. Där har tjänsterna blivit så automatiserade efter internets intåg på marknaden att varje kund har blivit värd betydligt mycket mindre. Och det betyder samtidigt att de för att locka fler kunder pressar ned priserna.  

Bästa redovisningsfirman inom förvaltning

Det finns många fuktiga redovisningsbyråer inom ekonomisk förvaltning men denna firma är enligt mig marknadens bästa. Och det är inte för att de nödvändigtvis har billigare priser eller aldrig slarvar (vilket de aldrig gör!). Utan det är för att de springer så långa sträckor för att du som kund ska bli nöjd. Det gör ingen skillnad om det gäller ett nödvändigt platsbesök i Kalix eller kundbesök i Åre – denna byrå är där för dig! För de vet att denna bransch är mer än bara siffror, det handlar om att hjälpa människor.

Slå iväg en signal eller bränn iväg ett mejl så kikar de på det och lämnar en kostnadsfri offert!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *