Söker du information kring fasadrenovering Stockholm?

Undrar du huruvida det är en kostnadseffektiv investering med bra avkastning eller om pengarna försvinner rakt ner i färgburken?

Då har vi svaret för er!

Vi frågade målare inom fasadrenovering

Som tur är behövde jag inte skjuta från höften här. Därför att jag har sen länge haft en nra vän som arbetar som målare i Stockholm inom Fasadrenovering. Det har främst varit träfasader han arbetat med men han har även god insyn när det kommer till putsarbeten. Så jag träffade honom på en kaffe i Stockholm förra veckan och vi började gå igenom hur en fasadrenovering fungerar. Vi gick även igenom hur värdeökningen på villan / Bostadsrättsföreningen ser ut.

Vad kostar en fasadrenovering?

Det är helt beroende på vilket fasad er nuvarande fasad består av, vilket material ni vill att det ska bli samt storleken och komplexiteten på projektet. Med andra ord är det mycket som ska klicka rätt för att jag ska kunna säga ett pris rakt ut såhär.

Hur ser värdeökningen ut?

Värdeökningen på fastigheten / villan är också relativ och det är samma faktorer som spelar in. Men det som är tur är om du har en villa så kan du måla om fasaden själv. I sådana fall lyckas du knipa en värdeökning utan att betala mer än lite svett och 500 kr i målarfärg!

Sen är värdeökningen helt beroende på hur mycket tilläggsisolering som din fasad har. I vissa fall blir investering en guldgruva efter bra något år och i vissa fall får du vänta livstider.

Rekommendation i Stockholm

Det finns ett företag som vet att många målar sina egna träfasader, så de har nischat in sig mot tegelplattor. Deras tegelplattor är ventilerade med ett 30% större utrymme för tilläggsisolering så att investeringen ska vara så stor som möjligt!

Klicka här om ni är intresserade av att läsa närmare om hur de kan hjälpa er med er fasad.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *