Det finns många företag som är aktiva och jagar kunder inom Kontorsstädning Linköping.

Det har lett till att en uppsjö av förmedlingstjänster har klivit in för att ta en bit av kakan. Den inledande bilden jag fick av förmedlingstjänsterna var bra, men efter att jag hade gett en av dem kändare plattformarna en chans blev jag mörkrädd.

I Linköping är det regel snarare än undantag att kunder kommer in via dessa förmedlingstjänster. Så det har lett till att i princip samtliga företag har fallit i denna grop.

För företag verksamma inom kontorsstädning blir dessa tjänster förödande i och med att branschen redan innan saknar goda marginaler. Det har alltid varit en bransch där företagen behövt spara in på varje krona. Men förmedlingstjänster där företagen ställs mot varandra har nu enbart lett till en prisdumpning där arbetarna fått betala priset.

Städarna i Linköping betalar

I och med att kontorsstädning redan innan har tunna marginaler och företagen saknar svängrummet att sänka lönerna hej vilt. Så har det lett till att mängder av städare fått sparken på firmor som gått igenom förmedlingstjänster. Därför har jag valt att hålla mig borta ifrån liknande förmedlingstjänster, så att arbetarna med familjer inte förlorar sina hem.

Mitt tips är att gå igenom en landningssida där du får ett stadigt flöde på förfrågningar utan att behöva varsla.

Respekterat företag inom kontorsstädning

Det finns dock ett företag som ständigt sedan start levererat förfrågningar med kvalité i Linköping. De har en lång erfarenhet av olika städtjänster och är en av dem mest rekommenderade städfirmorna i Linköping inom kontorsstädning. De har många kunder som mer än gärna rekommenderar dem.

Företaget svarar både dag som natt på mejl så jag rekommenderar att du slår iväg ett mejl till dem och tar det därifrån. De lämnar alltid en kostnadsfri offert för er att kika på.

Jag kan dock inte själv ge ett pris mellan tummen och pekfingret då jag varken jobbar på företaget eller har gjort det tidigare. De ger dock ett pris som ligger i linje med branschstandarden.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *