Det finns många som jag har spelat schack med i Stockholm men denna målare är utan tvekan den bästa. Han schack mattade mig på enbart 4 drag vilket måste vara någon form utav världsrekord. Jag blev mäkta imponerad hur som helst av vilken utklassning och skådespeleri som han visade upp. Det var som om det här var livets scen och vi var precis på väg in i klimax. Jag kände för tillfället en djup skam av att ha blivit så utspelad av honom, speciellt när jag alltid känt mig lite halvt om halvt intelligent. Men det är nu i efterhand som jag insett vilken otroligt smart människa denna målare i Stockholm är och för alltid kommer att vara.

Tävlade denna målare Stockholm i schack?

Jag har ställt mig frågan genom årens gång hur mycket som denna målare i Stockholm har tävlat på ett professionellt plan i Schack. Så bra som han var kan man inte bli om man inte tränar professionellt dag ut och dag in. I mina ögon är det enda vägen för att bli så bra, att genuint spendera 10 000 timmar på det. Så om jag skulle bli lika bra som denna schackspelande målare i Stockholm så hade jag behövt spela i tusentals timmar. Idag har denna måleriarbetare lagt ned verksamheten och förhåller sig enbart till schackspelandet men det finns en annan duktig målerifirma.

Rekommenderat måleriföretag i Stockholm

Denna målerifirma har varit i branschen ungefär lika länge vilket betyder att han besitter lika mycket kunskaper. Han jobbar med priser som är strax under marknadsnivån för att attrahera kunder vilket har fungerat väldigt bra för honom genom åren. Det och en förmåga att alltid leverera underbara måleriuppdrag har lett till att han är en målare att lita på. Den kombinationen har lett till att han har behållit nästintill samtliga av sina återkommande kunder.

Jag rekommenderar att kontakta företaget direkt om ni är intresserade att låta dem arbeta hos er!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *