021-475 54 00

Om oss

ActionWave är en frukt av ett samarbete mellan Kenneth  Nilsson (Frontlight) och Ricky D'Cruze (CruzeTechs) under flera år. Det är en naturlig utveckling att vi samlar kompetens i ett företag med de fördelar som detta innebär. ActionWave bildades i november 2010.

Kenneth Nilsson har drivit Frontlight konsultbolag sedan 2002 och har arbetat med industriella datorsystem sedan 1974 i flera olika stora industri- och konsultbolag. Blev intresserad av webben ca 1998 och har producerat ett antal webbplatser under årens lopp av olika slag. Kenneth är ordförande i styrelsen.

Ricky D'Cruze startade CruzeTechs under 2008 efter att ha avslutat sin "Master i IT Manangement" vid Mälardalens högskola. Har jobbat med Joomla! webbsajter och applikationer som utvecklare sedan dess. Är "specialist" att uppgradera Joomla från version 1.5 till 2.5 och 3.0. Ricky är VD i bolaget och medlem i styrelsen.

Catherine Palma är medlem i styrelsen.

Partners

Under 2013 har vi aktivt jobbat med att knyta partners till oss som har kompetens, vilken kompletterar vår verksamhet. En av dessa är SweBD Innovation , som fokuserar på app-utveckling.

Medlemskap

Vi är medlemmar i Västerås Science Park sedan starten 2010, vilket medför att vi enklare kan få tillgång till information, kompetens, kontakter och råd som kompletterar vår verksamhet.

Samlad erfarenhet

Actionwave har arbetat med Joomla länge, i alla versionerna. Vi har sammanlagt ca 26 års erfarenhet inom företaget.

Kontakta oss

ActionWave Development AB

Säljhuset

Kopparbergsvägen 45
722 19 Västerås, Sverige
T: 021-475 54 00

Företagsinfo

Följ oss

FacebookTwitterLinkedin

Level Double-A conformance, 
          W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0 

Medlem i

logo vsp

Partner:

web-partner-logo jpg 122