Om oss

Texterna på denna hemsida är företagets egna som beskriver dess tjänster och historia. Denna domän varken ägs eller driftas av företaget Actionwave längre. För frågor relaterade ägande, texter eller användning av domänen hänvisar vi till info @ roi . se.

ActionWave är en frukt av ett samarbete mellan Kenneth  Nilsson (Frontlight) och Ricky D’Cruze (CruzeTechs) under flera år. Det är en naturlig utveckling att de samlar kompetens i ett företag med de fördelar som detta innebär. ActionWave bildades i november 2010.

Kenneth Nilsson har drivit Frontlight konsultbolag sedan 2002 och har arbetat med industriella datorsystem sedan 1974 i flera olika stora industri- och konsultbolag. Blev intresserad av webben ca 1998 och har producerat ett antal webbplatser under årens lopp av olika slag. Kenneth är ordförande i styrelsen.

Ricky D’Cruze startade CruzeTechs under 2008 efter att ha avslutat sin ”Master i IT Manangement” vid Mälardalens högskola. Har jobbat med Joomla! webbsajter och applikationer som utvecklare sedan dess. Är ”specialist” att uppgradera Joomla från version 1.5 till 2.5 och 3.0. Ricky är VD i bolaget och medlem i styrelsen.

Catherine Palma är medlem i styrelsen.

Partners

Under 2013 har de aktivt jobbat med att knyta partners till oss som har kompetens, vilken kompletterar deras verksamhet. En av dessa är SweBD Innovation, som fokuserar på app-utveckling.

Medlemskap

De är medlemmar i Västerås Science Park sedan starten 2010, vilket medför att de enklare kan få tillgång till information, kompetens, kontakter och råd som kompletterar deras verksamhet.