021-475 54 00

Process - hur vi jobbar med dig

ActionWave Process

Processen - helt nödvändig för att lyckat projekt

När man bygger något , ett hus eller en webbsajt, så måste det finns en riktlinjer och en process hur man ska arbeta. Det är nödvändigt för att lyckas. Processen har flera steg. Planering , design, utveckling, test, leverans och support. Vissa delar kan utföras iterativt i flera "rundor". Det är inte särskilt bra om man måste ändra på något man bestämt i planeringen, t.ex. avgörande krav.

Planering

Vi går igenom alla krav , vad du anser är nödvändigt och viktigt, vad som är mindre viktigt. Alla dina synpunkter , små som stora. Det skapas en projektplan som sedan styr vad som ska hända framöver. Vi gör övergripande design och layout samt en struktur på innehållet. Kommunikationsbeskrivning till andra system görs om det är aktuellt. Det är ofta aktuellt idag med data som ska finnas på sociala medier.

Design

Här visar vi hur det ska se ut i en "mockup" . Du har synpunkter, vi ger råd. Detta tar ofta flera rundor innan det sitter. Det gäller grafik, färgval, bilder, storlekar, utrymme, marginaler, placering, innehåll, etc, etc. Senare bestämmer vi detaljer i en slutomgång och fastställer utseendet.

Utveckling

Vi gör det tekniska jobbet, omvandlar krav till fungerade funktioner. Lägger in nödvändiga komponenter och moduler. Vi utvecklar nya funktioner vid behov om kraven inte kan uppfyllas av en eller flera befintliga komponenter.

Test

VI verifierar att det funkar som det är tänkt i planeringen. Vi gör en sluttest tillsammans.

Leverans

Om du som kund inte redan har ett domännamn för din sajt så beställer vi ett sådant hos det webbhotell du valt. Det tar någon dag innan det är aktivt och användbart.

Sedan är det dags för publicering , vilken är en ganska kort aktivitet. Hela sajten med kod, innehåll och databas ska laddas upp till ditt webbhotell.

En del av utbildningen kan ha skett i de andra stegen men ofta behövs en mer genomgripande information i leveransteget , framför allt om administration av sajten. Det är inte fråga om programmering eller nåt åt det hållet utan mera att du för kunskap att hantera alla inställningar.

Support 

Vi lämnar dig inte i sticket - vi står vid din sida.

 

Samlad erfarenhet

Actionwave har arbetat med Joomla länge, i alla versionerna. Vi har sammanlagt ca 26 års erfarenhet inom företaget.

Kontakta oss

ActionWave Development AB

Säljhuset

Kopparbergsvägen 45
722 19 Västerås, Sverige
T: 021-475 54 00

Företagsinfo

Följ oss

FacebookTwitterLinkedin

Level Double-A conformance, 
          W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0 

Medlem i

logo vsp

Partner:

web-partner-logo jpg 122