021-475 54 00

Avtal för service, support och SEO

Actionwave tillhandahåller support och service för webbsystem , hemsidor, webbapplikationer, etc. Vi är specialister på Joomla CMS och kan därmed teckna avtal med dig för att säkerställa din sajt, uppdatera vid behov och i allt stödja dig i detta, så att du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet. 

Kontakta vår försäljning om du är intresserad av ett avtal. Använd gärna kontaktformuläret till höger.

Serviceavtal

Vi kan erbjuda serviceavtal. Detta innebär att vi periodiskt kontrollerar din sajt i teknisk mening att den är "frisk". Löpande tekniska uppdateringar görs. Vi föreslår åtgärder som behöver göras och rekommendationer på lösningar. Avtalet tecknas till ett visst pris per månad i olika servicenivåer, PRO, PLUS och BAS.

Supportavtal

Vi kan erbjuda supportavtal. Detta innebär att du kan anmäla ärenden till oss , som inte behöver vara tekniska fel, för hjälp med allt kring sajten. Det kan gälla teknik, innehåll, grafik, design , layout, utökningar, förändringar, moduler, menyer, etc. Avtalet tecknas årsvis i olika servicenivåer, PRO, PLUS och BAS där vi lovar en viss reaktionstid beroende på ärendeprioritet och servicenivå. Det kan innehåller ett antal timmar till ett visst förbetalt pris, se timbank. Dessa timmar avropas vid behov. 

Timbank

Timbank är ett antal förbetalda timmar som du kan utnyttja för åtgärder oavsett typ.

Sökmotoroptimering, SEO

Vi kan erbjuda dig ett avtal kring sökmotoroptimering. SEO i sig är informationshantering och inte ett "tekniskt" jobb. Vi kan gå igenom din sajt för ca 20 olika områden , optimera den och föreslå ändringar samt sedan övervaka att utfallet blir förväntat i olika sökmotorer. SEO är i grunden ett löpande arbete som ständigt måste göras . Därav förordar vi ett löpande avtal på årsbasis.

Allmänna villkor

För de olika avtalen gäller våra allmänna villkor , vilka innehåller definitioner , villkor och undantag, etc. Totalt 19 olika huvudområden.

Samlad erfarenhet

Actionwave har arbetat med Joomla länge, i alla versionerna. Vi har sammanlagt ca 26 års erfarenhet inom företaget.

Kontakta oss

Fält markerade med * är obligatoriska

Kontakta oss

ActionWave Development AB

Säljhuset

Kopparbergsvägen 45
722 19 Västerås, Sverige
T: 021-475 54 00

Företagsinfo

Följ oss

FacebookTwitterLinkedin

Level Double-A conformance, 
          W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0 

Medlem i

logo vsp

Partner:

web-partner-logo jpg 122