021-475 54 00

Här kan du anmäla ärenden av olika slag till vår support. Du måste ha ett konto i systemet som du får av oss. Det finns ett antal huvudkategorier som du först väljer och sedan kommer du till ett formulär där du fyller i relevanta data så att vi förstår problemet och skickar in. Du får ett E-postmeddelande som kvittens.

Starta ett ärende

Du kan också skicka per Epost enligt nedan men du måste ändå ha ett konto i vårt system för den adress som du skickar Epost från.

Lista med e-postadresser till supportärenden
KategorierE-postadress
Webbplats Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Design Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Övrigt Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Använder du Microsoft Outlook som din E-posthanterare så finns det fel i denna produkt som gör att svenska tecken (åäö) inte kommer att hanteras korrekt i ärendet. Se svenska tecknen kommer inte med i meddelandet från Outlook.

Tags: ,

Du måste logga in här med ditt konto för att kunna skicka in ett ärende.

Du blir utloggad efter 15 min inaktivitet, varning 2 min innan.

Kontakta oss

ActionWave Development AB

Säljhuset

Kopparbergsvägen 45
722 19 Västerås, Sverige
T: 021-475 54 00

Företagsinfo

Följ oss

FacebookTwitterLinkedin

Level Double-A conformance,
          W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0

Medlem i

logo vsp

Partner:

web-partner-logo jpg 122