Det är en sann konst att välja rätt takläggare Stockholm när det finns så många bluff företag där ute.

Så vitt jag har förstått är det största chans att man åker på en nitlott genom förmedlingstjänster. Där konkurrerar alla takläggare mot varandra, stora som små, och det är ofta de med billigast offert som vinner. Och du vet likväl som jag att de med billigast offert inte betalar ut ärliga löner till sina takläggare.

För det första, vill du ens gå genom firmor som inte betalar ut rätt löner till sina anställda? Och för det andra, takläggare i Stockholm som inte får en tillräckligt hög lön brukar inte besitta tillräckligt med kompetens. Och då skulle åtminstone inte jag vilja gå igenom den firman.

Speciellt inte när det står renoveringskostnader för flera miljoner på spel vid vattenläcka och vattenskada. Då anser jag åtminstone att det är värt att gå igenom en firma som vet vad de gör för en dyrare prislapp.

Stor kostnadskostym eller billig takläggare?

Att ha en för stor kostnadskostym är säkrare ur ett riskminimeringsperspektiv jämfört med att satsa dina besparingar på osäkra kort. Man får ju absolut inte vara naiv och dumdristig enbart för att man har en ekonomi att tänka på. Allt för många miljoner står på spel för att spela bingolotto med livsbesparingarna!

Rekommenderad takläggare i Stockholm

Denna takläggare i Stockholm har sedan många år jobbat på Stadens tak. De har arbetat mot alla typer av kunder i Stockholm och tar mer än gärna sig an ert projekt. Vare sig ni är en bostadsrättsförening, privatperson, företag eller offentlig sektor!

De lämnar även alltid ut en kostnadsfri offert vid deras platsbesök. Min rekommendation är att slå iväg en signal till dem illa kvickt då deras kalendrar fylls upp rätt snabbt. Så är det när man är ökänd i Stockholm för att göra bra jobb efter bra jobb!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *