Det är inte allt för ofta som jag hittar Tapas som står ut i mängden i Stockholm. Det brukar allt som oftast vara samma rätter som serveras i Stockholm. I de flesta lägena kan man räkna med att det kommer lite Patatas fritas, Calamares och Burrata.

Sen har varje Tapas restaurang i Stockholm en paradrätt som skiljer de alla åt men bortsett från det så är det rätt dött på Tapas fronten. Det är i princip alltid samma rätter och det har varenda stockholmare vid det här laget funnit sin ro i.

Unik Tapasrestaurang i Stockholm

Det är därför jag blev så otroligt glad när jag såg denna Tapas restaurang ge ordet en helt ny unik betydelse! De har tagit svensk husmanskost med lite asiatiska och mexikanska influenser och serverar det till sina kunder som Tapas rätter.

Det är enligt mitt tycke helt genialiskt vilket betydde att jag självklart behövde prova på det själv. Speciellt efter att jag hade lästa alla de goda recensionerna som restaurangen i Stockholm har!

Godast Tapas i Stockholm

Självklart var det exakt som jag hade trott, denna Tapas var den godaste jag någonsin hade ätit. Ha i åtanke då att jag spenderat 3 år som student i Barcelona. Så mina lovord är mer är mer än bara tomma ord.

Jag ser genuint fram emot att käka på denna restaurang i Stockholm igen. Det var en gudomlig upplevelse med dess moderna inredning och industriella touch. Det var verkligen en gudomlig upplevelse värt namnet i Stockholm och jag ser så mycket fram emot att äta där igen.

Det blir även för mig att prova på deras kombinerade Yoga och After Work Paket som de erbjuder. Det kommer även där komma en detaljerad Recension på hur det fungerade. Men det var länge sedan jag längtat på någonting så mycket som jag längtar tills det nu på fredag. Det kommer att bli så roligt!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *