021-475 54 00

Machine Learning/ Maskininlärning

Vad är maskininlärning?

Enligt wikipedia, "Maskininlärning är en subdatavetenskap som utvecklats från studier av mönsterigenkänning och beräkningsinlärningsteori i artificiell intelligens. Maskininlärning utforskar studier och konstruktion av algoritmer som kan lära av och göra förutsägelser om data. Sådana algoritmer fungerar genom att bygga en modell från exempelvis datakällor för att göra datadrivna prognoser eller beslut, snarare än att följa strikt statiska programinstruktioner. "

Uttryckt lite mera förenklat. En maskin i detta fall, ett mjukvarusystem, som lär sig hela tiden från tidigare data och använder vissa fördefinierade algoritmer från data, levererar ett beslut / resultat. En onlinebutik, till exempel Amazon, kan använda historiska data för att bättre förutsäga framtida kundbeteenden eller trender. Maskininlärning får ditt företag eller koncern att göra bättre förutsägelser om vad som kommer att hända i framtiden.

Vad vi erbjuder?

Vi i ActionWave tillhandahåller maskininlärningstjänster till våra kunder för att förutsäga framtida utveckling av sin verksamhet.

Hur vi gör det?

Vi behöver massor av data från ditt företag. Vi tar data och göra flera modeller för att testa data. När vi hittar rätt modell, som du också kan lita på, går vi sedan för produktion med den modellen och använder detta på de nya uppgifter som kommer in från din dag till dag verksamhet. Från detta kan du göra bättre prognoser och beslut.

Ju mer data vi kommer att få ju mer exakta resultat vi kan producera.

Tillämpningar av maskininlärning

I många branscher kan Maskiinlärningssystem användas, speciellt när vi behöver att förutsäga framtiden och fatta bättre beslut för företaget. Som inom , sjukvård, jordbruk, försäljning och marknadsföring, robotteknik, etc.

mer info om machine learning

kontakta oss

Fält markerade med * är obligatoriska

Kontakta oss

ActionWave Development AB

Säljhuset

Kopparbergsvägen 45
722 19 Västerås, Sverige
T: 021-475 54 00

Företagsinfo

Följ oss

FacebookTwitterLinkedin

Level Double-A conformance, 
          W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0 

Medlem i

logo vsp

Partner:

web-partner-logo jpg 122