021-475 54 00

One Page Responsiv webbsajt

En One Page webbplats syftar till att ge perfekt (läs minimum) mängd information för att en besökare ska fatta ett beslut och agera utifrån det. Webbplatsen har inga ytterligare sidor (om oss, tjänster, kontakt, etc) och försöker ta bort så mycket "skräp" som möjligt, att fokusera användarens uppmärksamhet på det viktigaste innehållet.

Fördelar med One-page design

Enkelhet: Det blir inte mycket enklare än så här. Att erbjuda en besökare allt de behöver på en sida. Det finns ingen inlärningskurva för navigation, alla vet hur man "rullar". Ökningen av mobil användning har gjort att rullning är naturlig för de flesta användare.

Mobilanpassad: Singel-sidiga webbplatser är lätta att anpassa till mobil eftersom deras konstruktion kommer att förbli i stort sett densamma . De flesta en-sidesmallar är responsiva, och ser lika bra ut på smartphones och surfplattor som de gör på en stationär dator.

Högre omvandlingsfrekvens: Oavsett vad din omvandlingsstatistik mäter - registreringar för nyhetsbrev, försäljning, abonnemang - så får enkelsidiga hemsidor jobbet gjort. I varje steg i omvandlingsprocessen för en sida, börjar besökare processen snabbare och går igenom denna snabbare.

Lätt att underhålla: Det är en sida. Det blir inte enklare än så.
 
Ett exempel på en One Page webbplats: http://actionmag.se/

Kontakta oss

Fält markerade med * är obligatoriska

Kontakta oss

ActionWave Development AB

Säljhuset

Kopparbergsvägen 45
722 19 Västerås, Sverige
T: 021-475 54 00

Företagsinfo

Följ oss

FacebookTwitterLinkedin

Level Double-A conformance, 
          W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0 

Medlem i

logo vsp

Partner:

web-partner-logo jpg 122