021-475 54 00

Webbapplikationer - för större funktionalitet

Det är en mycket stor fördel idag att kunna visa upp sin affärsverksamhet på ett snyggt och enkelt sätt på alla typer av enheter, dator som telefon. En hel del företag kräver mera funktioner och kommunikation eller integrering med andra system. Det kallar vi webbapplikationer.
Att göra webb är jämförbart med att göra en tidning. Innehållet måste vara relevant, snyggt, aktuellt och passa in på den kundkategori du vänder dig till. Många efterfrågar enkelhet. Det har Joomla! CMS, den plattform som vi rekommenderar.

Det är en konst att presentera information på ett sådant sätt att användaren "fastnar" och vill stanna kvar. Det där lilla extra.
Vi gör webbsajter intressanta, inte bara med en snygg design/layout utan också med innehåll, bilder, färgval, nyckelord, taggning, SEO , extra funktioner och en hel del annat. Om du vill ha en webbplats som stödjer din affärsidé så måste du lägga ner en hel del arbete och vi hjälper dig. Och sedan uppdatera och jobba aktivt med innehållet. Och det skapar större chans att du får mera besökare/affärer.

Kontakta oss

Fält markerade med * är obligatoriska

Kontakta oss

ActionWave Development AB

Säljhuset

Kopparbergsvägen 45
722 19 Västerås, Sverige
T: 021-475 54 00

Företagsinfo

Följ oss

FacebookTwitterLinkedin

Level Double-A conformance, 
          W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0 

Medlem i

logo vsp

Partner:

web-partner-logo jpg 122