Stockholm är en stad som generellt sätt har en väldigt hög standard när det kommer till sin ventilation. Andra städer i Sverige är inte i närheten, kvalitetsmässigt sett. Och jämför man med den internationella standarden blir man väldigt besviken om man inte bor i Stockholm.

Ventilation och ren luft är något vi i Stockholm verkligen värdesätter. I såväl bostad som kommersiella lokaler som kontor och skolor. Det har lett till att branschen har blivit väldigt het ur ett arbetsperspektiv.

Konkurrensen i Stockholm inom ventilation

Många firmor konkurrerar i Stockholm inom ventilation om kunderna. Främst av allt är det de kommersiella lokalerna och bostadsrättsföreningarna som kommer med stora ordervärden. Ventilationsfirmor och pengar går ihop ungefär lika bra som myggor och lyktor. Och där är det de stora projekten som normalt sett genererar mest pengar till företagen.

Så konkurrensen har blivit mördande i branschen. Därför har alla företag inom ventilation hittat sig en nisch där de kan specialisera sig på och växla upp i området. Till exempel så finns det del firmor inom ventilation som har nischat in sig mot att enbart utföra OVK-åtgärder.

Stockholm är en stad med många byggnader, bostadsrättsföreningar som kommersiella lokaler, där stora arbeten finns att hämta. Och på så sätt även stora pengar, om företagen vet hur de säljer in sig själv på bästa sätt. Då kan de hämta väldigt mycket gratis kunder, samtidigt som de får ner könen på dem befintliga kunderna.

Vassaste firman inom ventilation

I och med denna konkurrens finns det många rötägg och få bra ventilationsfirmor. Samtidigt så poppar det med jämna mellanrum fram en riktigt vass firma inom ventilation, som vet värdet av en bra service. Dessa inom ventilation anser jag leverera det bästa helhetspaketet i form av service, utfört arbete och trevligast anställda.

Och det är därför de har lyckats knipa första platsen under så många år och samtidigt lett branschens utveckling. Och som de har lett branschens utveckling! De har lyckats göra det med en sån makalös finess att de andra firmorna inom ventilation är ruggigt avundsjuka.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *